img

Analytics

Sa afisezi reclama potentialior clienti, fara conversie, este ca si cum ai vorbi in public fara ca cineva sa te auda. Nu este suficient doar sa aduci trafic in site, este important sa ajungi la oamenii relevanti pentru tine iar acestia sa devina clienti fideli.
  • Identificam oportunitatile pierdute - Oferim rapoarte cuprinzatoare pentru a analiza datele de trafic din site, astfel incat sa putem face predictii inteligente si pentru a va ajuta compania sa creasca prin intermediul unor perspective unice;
  • Ce incearca sa iti transmita datele? Analizele aprofundate ne permit sa optimizam oportunitatile pe tot parcursul ciclului de vanzare, putand observa comportamentele, nevoile si interesele clientilor.

Icon
In timp real
Oferim informatii si statistici legate de analiza in timp real a datelor colectate, precum si o harta a zonelor de interes maxim.
Icon
Istoric
Vizualizezi evolutia in timp a diverselor statistici legate de prezenta si comportamentul clientilor in site, precum si un raport al zonelor de interes.
Icon
Engagement
Iti punem la dispozitie vizualizarea grafica si valorica a statisticilor legate de implicarea clientilor in procesul de vanzare.
Icon
Optimizare
Sintetizam informatii pe baza carora pot fi luate decizii de business in vederea optimizarii vanzarilor, precum previziuni si recomandari in acest sens.

Doriti o analiza WEB personalizata?

Utilizam tehnologii de analiza web folosind instrumentele furnizate de Google Analytics, precum si aplicatii si programe de verificare a statisticilor web, potrivite nevoilor fiecaruia dintre clientii nostri.
img