Social Media

Continutul de calitate este factorul definitoriu care diferentiaza un brand bun de unul de top. Ne mandrim cu capacitatea sa de a crea continut extrem de antrenant si eficient.
img
Companie start-up, up-coming sau o marca de renume, cream continut de calitate pentru orice afacere.
  • CONTINUT CONFORM STRATEGIEI - Stabilim impreuna elementele care definesc brand-ul tau, iar in urma analizei datelor inregistrate, cream continut original si adaptat canalelor folosite de publicul tau tinta.

  • CREAM IDENTITATE VIZUALA - O poveste digitala bine relatata contribuie la cladirea unei relatii de durata. Printr-un continut bine elaborat, transmitem mesajul in timp ce atragem atentia in naratiunea digitala;
  • INTELEGEM AUDIENTA - Folosim cele mai avansate tehnologii, informatii demografice si strategii de plasare a anunturilor pentru a ne asigura ca afisam continutul tau doar catre cea mai performanta audienta tinta posibila.
  • CRESTEM VIZIBILITATEA - Cu >45 pagini de Facebook si Instagram gestionate, cand vine vorba de continut de inalta calitate, folosim toata experienta noastra pentru un rezultat cu adevarat performant.

Povesteste-ne despre proiectul tau!

Suntem pasionati de marketingul de continut, de inovatie si de idei stralucitoare. Daca esti si tu, scrie-ne pentru a implementa strategia de marketing de continut potrivita brand-ului tau!

Cross-channel Content Management

Marketing-ul digital presupune un proces vast si complex in care experientele digitale si fizice sunt obligatorii. Noi te ajutam sa ajungi cu cele mai bune mesaje la clientii tai, indiferent de canalul social media pe care acestia il folosesc.
Icon
Canale Social Media
Fie ca este vorba de Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube sau alt canal social media, ne asiguram ca ramai mereu conectat cu clientii tai.
Icon
Audiente
Importanta in aceiasi masura ca si mesajul folosit, audienta dicteaza eficienta sau ineficienta postarilor din social media.
Icon
Engagement
Folosim cele mai performante si moderne tipuri de continut static sau dinamic, de fiecare data cand cream materiale pentru platformele Social Media.
Icon
Mesaje
Respectam viziunea clientilor nostrii si o transpunem de fiecare data in mesajele create. Ne asiguram ca acestea respecta toate standardele de performanta.